Jump to content

Mappy

Members
  • Posts

    328
  • Joined

  • Last visited

Mappy's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Prøv å kjøp en vanlig slirekniv fra Cabelas, de sender ikke til jetcarrier sin adresse engang.
  2. Til de minste hunderasene burde du øke forstørrelsen litt. Ha ha
  3. Ja du har blitt sikkelig gammel hvis du ikke har fått med deg at noen også må drive ettersøk etter trafikkskadde dyr
  4. Mappy

    Er dette gode kniver?

    http://www.jernia.no/k/ki.aspx?sku=650570
  5. Prøv og kjøp en helt vanlig slirekniv fra Cabelas så får du se hvor stort og herlig USA er. Kom aldri å fortell meg ettrpå om hvor mange dumme bestemmelser som finnes i Norge.
  6. Skikkelig stilig "børse" Det nærmeste man kommer perkusjon, kolbe, revolver og digert hull som ligner er vel revoverhaglen som Colt lagde ca 1860. Men den har på langt nær den mekaniske konstruksjon og utførelsen som vidunderet ditt har. Hva slags rifling har geværet ditt? Eller hva med et bilde forfra?
  7. Mappy

    sliping av kniv

    Jeg føler meg akkurat utkastet av butikken din fordi jeg lurte på hva varen kostet. Høres ut som et bra produktt, hvis noen spør meg kommer jeg til å fortelle at gubben som selger rudolfstroppen er så sær at det ikke er mulig å handle der. Lykke til med markedsføringen.
  8. Mappy

    sliping av kniv

    Hvis du har brukt 7 år på å lage et produkt og 4 timer på å lage en hjemmeside burde du brukt 1 minutt mere og å fått med prisen på produktet ditt.
  9. Her er intet å beklage, et stort sett kjempebra NM. Til og med de som skriver om negative opplevelser er i det store og hele positive når alt kommer til alt. Ejff og alle fremtidige NM arrangører bør se på det som konstruktiv kritikk og en mulighet for et enda bedre stevne neste gang. Honnør til Inge og alle frivillige.
  10. Uansett hvilken modell du kjøper pass på at den har det nye og lettere primaloft isolasjonen. Av spesielle årsaker har jeg nesten en av hver duk jerven har laget, i tilegg har jeg investert i en exclusiv + tykt for + tynt for nettop på grunn av noen av dine gode argumenter. Mine har mest blitt brukt som ly i regnbyger, erstatning for sovepose, soveposeforsterker. Hvis du skal sove i den må du bruke for pga kondens. Jeg synes det er genialt og ha med en exclusiv med et for som passer årstiden, duk og for kan brukes hver for seg og ikke minst: Foret tørker 5 ganger så fort når du løsner 2 glidelåser, dette er viktig når turen strekker seg over flere dager. exclusiv har tettere glidlåser, veier mere, koster mere men har flere muligheter og blir omtrent like klam inni som alle jervenduker. Jeg er aldri på tur uten at jeg har med en jervenduk.
  11. Chiefen.v-2 du sitter jo å kverrulerer på alt som blir skrevet her, vrenger på det andre har skrevet osv. jeg gidder rett å slett ikke å ta deg på alvor. Jeg er glad du ikke skal representere skytternorge når ny lov skal lages.
  12. Chiefen.v-2 det ikke er vi på forumet som har laget utkastet til ny lov, det høres ut som om du tror det. Hvis du heller ikke forstår at det medfører utgifter å ha et register klarer ikke jeg å hjelpe deg.
  13. Jeg ville egentlig vekke de som bare ser våpenloven ut fra eget ståsted og glemmer at vi våpeneiere er en liten gruppe i samfunnet. Vi skal selge et budskap om at alle våpeneiere, nesten uten unntak er ansvarlige og fornuftige menesker. Noen her graver seg helt ned i egen tolkning av forslaget, det som er uklart må vi prøve å få endret på, vi trenger ikke legge oss ned å dø ennå. Å tro at vi ikke skal ha noe våpenregister eller at det ikke må søkes før vi kjøper våpen tror jeg vi kan glemme. Flere i tråden her er imot at våpeneiere skal betale for våpenregisteret, da lurer jeg litt på hvem vi skal overtale til å betale for oss? Til tider er dette forumet fyllt av en merkelig form for kvasisosialisme hvor staten skal ordne alle problemer og ta alle kostnader, det virker som om noen har glemt hvor pengene til staten kommer fra og staten tilhører oss alle.
  14. Når dere er ferdige med å rote rundt i egen navle kan blikket løftes å se på de 90% av Norges befolkning som IKKE er våpeneiere.
  15. Innlegget mitt er rett og slett skrevet med sarkasme og ironi, hele den siste siden i denne tråden er bare en avsporing av tråden. Så for de som ikke skjønte det: Poenget er at det etter min mening er helt irrelevant for stoppen i behandling av søknader på halvautomater om gubben går i uniform med stjerner eller om han har omgått norsk lov i annen sammenheng. Det er rett å slett ikke derfor det ble stopp i søknadsbehandlingen.
×
×
  • Create New...